Påsk- och pingstliljor i lång rad

När man kommer in i Storvreta via infarten från rondellen vid länsväg 290 så ser man denna långa rad av påsk- och pingstliljor just nu.

Det är givetvis omöjligt att få med känslan på bild, men det är en härlig syn att se alla blommorna på rad. Om du tittar riktigt noga så ser du hur lång raddan är av blommor verkligen är! Helhäftigt att skåda. Det är andra året som detta härliga skådespel kan skådas och det måste nog ses live för att förstås fullt ut!

2 svar till “Påsk- och pingstliljor i lång rad”

  1. De har liknande planteringar här i Västerås, men i år har de tyvärr drabbats av någon virusinfektion så det blir nästan inga blommor. Stadsträdgårdsmästaren har dock lovat att sätta ut extra mycket penséer så småningom, så det kanske blir fint även här…

    🙂

Kommentarsfunktionen är stängd.