2012-05-13

Felix var på lekhumör idag och njöt av solen. [Filmklipp]

Maxi är precis tvärtom. Vill inte vara ute och kommer bara ut om jag själv är ute. En riktig knäkatt.

2012-05-13

Första klippningen av gräsmattan. Ingen ville hjälpa till varken med det eller att plocka av gullvivorna så några åkte med i gräsklipparen.

2012-05-13

De som stod längst in mot väggen skonade jag. Men det är tråkigt när jag ber om hjälp att ingen vill göra någonting. Får bara fräs och negativitet tillbaka. Då är det inte så kul alla gånger att ha en egen liten plätt på baksidan av huset.

En hel del ogräs hade också växt till sig. Jag tog bort så mycket jag orkade. Men att klippa årets första gräs och plocka ogräs krävde många pauser för tjockisen. Ibland så undrar jag varför jag bor som jag gör eftersom jag har noll lust med trädgårdsarbete what so ever…