En vecka sedan några nya ord skrivits på just Jerrys Ord.

Att använda sin blogg som enda vän, i vilket tillstånd som helst och som terapi för att sprida negativitet, för det är det nu epilog. Jag funderar fortfarande på vad jag ska ha min blogg till. Personlig men inte privat är ju ett väl använt uttryck.

Funderar också på att använda mig av ett helt annat tema. Ett totalt annorlunda. För att liksom den vägen också göra epilog på det gamla.

År 2012 har varit ett svart år för mig. Nog det svartaste hittills… varför?
Det är just sådant som jag inte ska skriva om på bloggen och endast där få ur mig det som plågar mitt inre. Min bakgrund som vägrar släppa taget, alkoholen, min oförmåga att komma vidare, ensamheten och relationer i närmiljö som får mig att vara kvar i det gamla.

En blogg ska vara rolig att ha, det ska vara glädje och jag vill känna mig trygg på de sätt som går. Året har tyvärr mer och mer visat på motsatsen för mig.

Visst är det väl konstigt att man får mer träffar och mer anonyma när man mår dåligt och skriver inlägg på fyllan? De perioder jag mår bra och berättar om det så minskar intresset påtagligt. Vad är man då intresserad av? Känslan av att må bättre än den som skriver på bloggen? Känslan av att veta mer och vara bättre helt enkelt?

Fast jag har älskat min blogg mycket också. Den har givit mig stunder som jag inte alls skulle få utan den. Det får jag inte förglömma. Det finns och har funnits många fina möten genom åren.

Det är inte en epilog för Jerrys Ord. Epilogen gäller vilka ord som kommer att sägas och hur bloggen kommer att se ut. För att stänga ner helt, dit har jag inte kommit ännu även om känslan är bra mycket starkare nu än för några månader sedan.