Det finns hopp. Altandörren öppen en liten stund idag:

2012-04-15

Något gult i rabatten som förgyller. Ja, jag är skitdålig på blommor… är det krokus, tro?

Det var så skönt att kunna öppna altandörren en stund idag. Att kunna sätta sig ute och sola den blekfeta hyn som längtat så efter livets strålar.

2012-04-15

Solen tvekar bland molnen, men när den väl kommer fram så värmde den på ganska bra en stund idag. Det är ju därför jag bor som jag gör, för dessa dagar. Att kunna öppna altandörren och bara njuta. Visst, att barnen ska ha eget rum är väl egentligen den stora anledningen, men detta är också en av dem.

Andas och tänker positivt. Försöker i alla fall. Svart eller vitt retar mig som sjuttsingen just nu. Det smittar och jag vill inte bli smittad av negativitet just nu. Behöver motsatsen.