Mitt arbetsrum

Ovanligt städat i mitt arbetsrum idag. Visserligen jobbar jag med tre arbetsstationer samtidigt, men det har sett bra mycket värre ut tidigare i år. Kartonger och datadelar överallt och det är först nu som jag återigen börjar komma i fas.

Vi hade utbildning idag gällande Outlook-kalendern och de möjligheter till hänvisningar som nu finns, bland annat till vår iPhone. Lite besviken blev jag dock på antalet deltagare. Det var inte många som kom och efteråt fick jag höra att detta förmiddagspass krockade med andra möten som pågick i huset. Men det blir minst ett tillfälle till och då hoppas jag på fler än de 10-tal som idag var med kommer och lär sig lite om vad vi nu kan göra med kalendern i Outlook i kombo med våra smarthphones.

I morgon kommer yngsta sonen och dottern. Äldsta dottern drar till sin mor A. Skiftena är lite röriga numera, men det gör ingenting. För mig är det bra med liv i kåken!

Nu hockey med duktiga Brynäs. De känns som om de är strået vassare än Skellefteå så att det kommer att stå 2-0 i matcher är inget vågat tips när kvällen är slut.

“Brynäs Hej Hej Hej, kom och sjung med mig”…