2012-04-03

Ni har väl hört talas om de som säger att de känner sig så gamla i själen trots att de är unga i antalet siffror. Ungefär så har jag känt under stora delar av mitt liv. En gammal trött själ. Att vara vis är ingen självklarhet heller utan långa sträckor av att känna kan göra vem som helst trött. I det inbegriper jag ALLA känslor.

Idag kunde jag inte annat än skratta när jag var på mitt möte. Det blev humor av allting och förvirringen total emellanåt när budskapen blev precis tvärtom för att jag skulle göra tvärtom. Hänger ni med? Så tillslut så kunde jag inte göra annat än skratta åt allting. KBT är humor det.. (;-) Jag har sagt det tidigare och kan bara stryka under på det att han är annorlunda och bra för mig.

Fick mig en påminnelse ikväll om hur människor prioriterar och vad som faktiskt är viktigt i livet. Att totalt sakna glimten i ögat tycker jag visar på någonting fel när det handlar om något så pass trivialt som sport. Blir ibland så trött…