120401

Första april och fjärde månaden för året. Vart tar allt vägen egentligen? Påskliljor är fint och igår köpte jag två stycken. Så fort jag ställde dem i fönstret så ville de blomma. De är fina som sagt…

Tigerkaka utan ränder

Idag har jag bakat. En tigerkaka utan ränder. Det stod att man skulle separera smeten hit och dit för att få ränder och då kände jag bara orka… så jag blandade ihop allting. Inget aprilskämt utan för mig en stor sak att orka baka. Vilja baka. För lite socker, men den var ätbar.

Yngsta sonen ska till sin mamma på grund av jag måste jobba första dagarna av påskveckan. Han kommer tillbaka på onsdag för att sedan åka till A igen på fredag. Äldsta dottern kommer dock att stanna i 14 dagar. Det är bra för mig att ha ett barn i huset.

I morgon ska jag till Stockholm i tjänsten. Sen annat möte på tisdag. För mig stora saker. I alla fall just nu. För många andra ingenting. Någonsin. Axelryckningar. Bergen är höga att bestiga just nu.

Vet inte riktigt vad jag går omkring och väntar på…