Lite ner men positiv ändå

2012-03-05

Tidig morgon, på väg till föräldrasamtal om framtid. Ett bra informativt möte.

På jobbet var det rockader på skrivarna och ett par nya skulle in och ett par andra kasseras. Det resulterade givetvis i förvirring och skapade mycket arbete för mig. Allt är inte riktigt uppklarat ännu, men skrivarkillarna kommer tillbaka i morgon och då hoppas jag få svar på alla mina frågor.

Har nog åkt ner lite idag. Men bara lite. Känner mig ändå positiv och tacksam över nystart och tappade kilon. Det är nog nyttigt att jag landar lite nu så att jag får sova lite mer. För sömnen har blivit lidande när lustan och nyfikenheten tagit över. Men ni ska veta att jag ändå känner mig så starkt just nu, som en myskoxe som frustande med bestämda steg går mot framtiden.

4 svar till “Lite ner men positiv ändå”

  1. Rexxie: Nej, jag har inga problem rent generellt. Natten som var nu var bra. Men jag har varit så energisk de sista veckorna att jag helt enkelt inte har haft ro att slappna av, men nu har jag nog landat..hehe..

  2. Hej !
    Blir så glad för din skull när jag kollar din bogg 😉
    Helt plötsligt så kommer jag på att jag gillar Myskoxar oxå 🙂
    Klart du behöver din sömn – allt för att du ska orka fortsätta få må bra – som du så väl är värd 😉
    Kram o nosgos till er 😉

Kommentarsfunktionen är stängd.