Är han inte ynklig, Vladimir Putin? Kör med skendemokrati och accepterar inte valresultat, likt en diktator. Han har suttit maxgränsen för en president, men då gör han bara om reglerna så han kan komma tillbaka igen. Vad vill han egentligen, diktator Putin?

Makt till vilket pris som helst. Att få styra och ställa i ett land som mest av allt behöver en fungerande demokrati som värnar landet från än mer korruption och skenande hyperkapitalism. Diktator Putin var säkert bra de första åren för det ryska folket, men nu?

Det nyligen genomförda presidentvalet var ett skämt enligt alltfler. Alla vet om det, men ingen vågar agera. TV-bilder visar till och med fusket helt öppet, men alla tiger och många ledare i världen ringer och gratulerar bedragaren. Vämjeligt!

För vad säger ni om resultatet i Tjetjenien? Där röstade 99,61% av alla och Putin fick osannolika 99,76% av rösterna enligt ryska centrala valkommissionen. Sådana siffror finns bara i diktatoriska länder. Skäms, Putin!

När han likt en tvättäkta diktator sätter in militären mot sitt eget folk så når ynkligheten nya höjder. Utvecklingen i Ryssland har gått åt fel håll i många år och nu verkar den dystra utvecklingen accelerera. Ingenting tyder på något annat.