Koden slogs in, men ingen tid fanns där för mig. Försökte en gång till, men icke. Ingen tid idag hos tandläkaren. En sköterska kom och kollade upp när jag skulle vara hos min tandläkare och det var inte igår i alla fall, den saken var klar. Tiden var flyttad till en bit in i mars och sakta så gick det upp för mig, att så var det ju.

I normala fall så hade jag stånkat och bannat mig själv, men nu ryckte jag bara på axlarna och tog bussen till jobbet som om ingenting hade hänt. Jag fick ju några timmar för mig själv i hemmet på förmiddag. Visserligen så förlorar jag timmarna och de måste jobbas igen, men vad gör det? Kanske är det också som jag sagt tidigare ett positivt tecken att jag inte har stenkoll på allt längre. Då får man ta lite missade tider ibland… (;-)

Prinsessan Estelle Silvia Ewa Mary föddes ju också igår, vilket varit till stor glädje för många i vårt land. Ja, surgubben Herman Lindqvist gillar ju inte namnen eftersom de inte är fina nog för honom, inte riktigt kungliga. Och bara det gör att jag gillar namnen än mer för det visar att Victoria och Daniel gjort helt rätt! Herman Lindqvist borde ägna sig åt baktiden och det gamla eftersom han vägrar se nytt.

Finns förresten många surkart till republikaner nu som inte kan låta bli att håna och sticka till lite här och där. Jag har blivit än mer rojalist efter all denna missunnsamhet och janterier från vissa hardcorerepublikaner.

I morse var det buckligt och halt ute. Men det är vår i luften sanna mina ord!

2012-02-24

Solen gjorde sitt bästa för att värma på den karga backen. Kände mig så socialt sugen idag att jag drog iväg ett SMS till en kär vän. Svaret blev positivt så vi träffades på:

120224_03
2012-02-24

Lunch med Fatou. Vi uppdaterade varandra om saker och ting som vi har gemensamt och även om sådant som förde oss samman för ca ett år sedan. En sak lovade vi varandra och det är att det inte ska ta lika lång tid mellan gångerna som det nu har gjort. Hon är bra, Fatou! Rak och ärlig själ och energi ger hon mig genom att bara vara sig själv.

När jag tar bussen hem från jobbet så har jag ett visst antal minuter på mig innan jag måste vara hemma när Ellet är hos mig. Idag så var det knökfullt med folk i den lokala butiken. Alla tre kassor var öppna. Jag gillar ICA Solen eftersom de alltid är inriktade på oss kunder och gör allt för att det ska gå så smidigt som möjligt i kassorna. Bara ett par kilometer bort så har vi Coop Konsum som är precis tvärtom. Det är märkligt vilken skillnad det kan vara…

Nu ska jag göra fredag med två av mina guldklimpar. Mysa och vara tillsammans med dem. I morgon så ska jag bjuda äldsta dottern på Uppsalas bästa sushiställe… och det vet ni ju nu vart den ligger?