Mina egna änglar

Mina barn är hos mig, smärtan minskar och melodifestival ikväll. Nästa vecka åker jag till London. Madonna är ute med en ny låt som jag älskar mer och mer.

Det känns så bra och jag gillar livet just nu. Detta är viktigt för mig att ta in och verkligen våga njuta av. Inte se farorna som jag alltid gjort tidigare. Tittta på änglarna istället och just värdera dem som det. Inte tro att jag är jordens mitt och att allt snurrar kring mina problem. Vidga synen helt enkelt.

Släppa taget och inte värdera allt. Bara hänga med och vara den jag vill vara. Inte problematisera som jag är kung på. Jag är så trött på att vara arg hela tiden. Att hitta fel i allt. Det tar så mycket energi av mig.

Låt mig få stanna i detta nu. Åtminstone över nästa veckoslut då jag ska besöka England. Please?