Igår så firade vi Finlands självständighetsdag på jobbet. Det är en årlig tradition där vi sjunger och umgås gemensamt via långbord på förmiddagsfikat.

2011-12-06

En mycket fin tårta dagen till ära. Att vi firar just denna dagen och inte de andra nordiska ländernas nationaldagar beror på att vi har en medarbetare som jobbar med finskspråkigt arbete sedan många år och det har som sagt var blivit en tradition.

Senare på dagen så bjöd jag äldsta dottern på en redig lunch på China River. Det är så gott med både friterat och sushi och jag var mätt i ett helt dygn efteråt… (;-) Men det var mysigt att sitta på tu man hand med henne och prata om allt mellan himmel och jord.

Annars så lunkar det på ganska bra även fast jag inte har barnen. Härdar ut och ser framåt, sväljer bra och fokuserar på det positiva. Sen så har jag och yngsta dottern konserten på lördag att se framemot. Det hjälper en del det också.