Positiva vägar

När jag vaknade i morse så tänkte jag direkt att jag inte orkar åka till jobbet. Ont i halsen från helvetet och nu också en massa snorerier. Först skulle jag dock bara få iväg Ellet till skolan och sen tänkte jag att jag skulle gå och sova ut ordentligt.

Men, och det är så skönt, någonting inom mig vaknade till efter en stund och den positiva delen ville inte alls gå och sova igen. Trots att en annan del bara ville göra det lätt för sig och det är väl gamla mönster som försöker ta kommandot. Men som den gamle kungen sa plikten framför allt och så fick det bli idag. Och det är jag skitglad för nu när jag är hemma.


Smörgås på jobbet till förmiddagskaffet för 110 kr i månaden.

Det känns som en nytändning på jobbet i och med den nya telefonilösningen. Att gå från trådbundet till trådlöst är roligt och jag tycker det är kul att lära mig detta och hur det fungerar. Det var länge sedan jag kände sådan lust till någonting. Det är roligt helt enkelt att det händer någonting på kansliet som har med teknik att göra.

2011-09-21
De gamla telefonerna samlas ihop och förhoppningsvis kan vi sälja dem vidare.


Den fina ljuskronan i foajén på jobbet.

Glad för mycket just nu. Alla positiva vägar letar jag efter och de negativa fnyser jag bara åt. De stora mörka molnen känns för en gång skull en bit bort och jag tänker allt mindre på dem. Stimulerande tanke.

Frida mår också bättre och funderar på att ta sig till skolan i morgon. Lovande.

5 svar till “Positiva vägar”

 1. Åsa: Det är inte energi, det är vilja! Och det har jag fått betala nu.. det brukar vara så att man har massor av ideer när inte datorn är i närheten, så funkar jag i alla fall.

  Tofflan: Det var speciella förhållanden som gjorde att jag jobbade nu. Normalt så brukar jag inte göra så.

  Kaiza: Det klart att den ska fungera och det var ju därför som jag inte kunde vara hemma.

  Mari: Fina ord. Tack och kram tillbaka.

 2. Vilken energi du verkar ha. Kul.:) God macka också.

  Konstigt, jag bloggar väldigt lite, men nu när jag inte har dator hemma så får jag många uppslag. Får se om det håller i sig till nästa vecka när datorn är hemma igen.

 3. BRA att du är positiv!!! Men jag tycker inte man ska gå och jobba när man är sjuk – jag gjorde själv det förut och se vad tacken blev, liksom… Hur som helst, jag hade skitsvårt att vara hemma och sjuk, minns hur det var. Svårt att koppla av eftersom jobb, ofta av karaktären bråttom, blev liggande.

  Krya på dig!

 4. Härligt att du känner dig positiv. Jag tycker också att det är kul med ny teknik men den måste fungera för jag är oftast användare av den och det får absolut inte krångla!

 5. Hej !

  Åh, så glad jag blev när jag läste – en massa positiv energi delar du med dig av 🙂
  Klokt att du både fnyser & letar vidare – go for it 😉
  Gillar verkligen ljuskronan !

  Visst kan ni säkert sälja de gamla telefonerna , lr som jag skulle gjort om det vore möjligt *ler*
  Gett dem till t ex ett katthem som har loppis – skulle kunna göra allt för de hemlösa/sjuka/vanvårdade katterna ♥

  Krya på er & ha det bäst 🙂
  Kram & gos till hela familjen 😉 ♥

Kommentarsfunktionen är stängd.