När jag vaknade i morse så tänkte jag direkt att jag inte orkar åka till jobbet. Ont i halsen från helvetet och nu också en massa snorerier. Först skulle jag dock bara få iväg Ellet till skolan och sen tänkte jag att jag skulle gå och sova ut ordentligt.

Men, och det är så skönt, någonting inom mig vaknade till efter en stund och den positiva delen ville inte alls gå och sova igen. Trots att en annan del bara ville göra det lätt för sig och det är väl gamla mönster som försöker ta kommandot. Men som den gamle kungen sa plikten framför allt och så fick det bli idag. Och det är jag skitglad för nu när jag är hemma.


Smörgås på jobbet till förmiddagskaffet för 110 kr i månaden.

Det känns som en nytändning på jobbet i och med den nya telefonilösningen. Att gå från trådbundet till trådlöst är roligt och jag tycker det är kul att lära mig detta och hur det fungerar. Det var länge sedan jag kände sådan lust till någonting. Det är roligt helt enkelt att det händer någonting på kansliet som har med teknik att göra.

2011-09-21
De gamla telefonerna samlas ihop och förhoppningsvis kan vi sälja dem vidare.


Den fina ljuskronan i foajén på jobbet.

Glad för mycket just nu. Alla positiva vägar letar jag efter och de negativa fnyser jag bara åt. De stora mörka molnen känns för en gång skull en bit bort och jag tänker allt mindre på dem. Stimulerande tanke.