Jobb, tystnad & snorighet

När jag bestämt mig för något så blir det så. Idag skulle jag jobba och med hjälp av värktabletter så gick det bra. Vi gick igenom det praktiska inför bytet till Telia Centrex på jobbet.

2011-09-19

Det känns riktigt spännande detta. I morgon klockan 13 så tas alla fasta linjer ur bruk och vi har då enbart mobila dito. Spännande att se hur det kommer att gå. Det märks också ibland att det är en generationsfråga detta när man diskuterar varför och nyttan med detta.

En liten reflexion så här på kvällskvisten:

När jag mår dåligt – många kommentarer och läsare
När jag mår bra – få kommentarer och läsare.

Som sagt, en liten fundra så här mitt i bloggandet.

Frida är nu snorig och hängig. Det blev ingen skola för henne idag och lär inte bli så heller i morgon. Jag ska dock till jobbet även i morgon eftersom det då är utbildning för personalen gällande Telia Centrex och allt vad detta innebär.

7 svar till “Jobb, tystnad & snorighet”

 1. Och även jag upplever samma! Jag har lika många läsare som tidigare, men färre som kommenterar. För att jag mår så bra just nu, eller?

  För övrigt är det väl klart att jag är skitnyfiken på hur och varför London – och samtidigt avundsjuk. Jag skulle också så gärna vilja ut och resa, men det finns det ingen möjlighet till. Det blirNew Village – Förorten och tillbaka igen.

 2. Inna; Egentligen så bryr jag mig inte heller, men det var min post om min resa till London som gjorde att jag reagerade. En positiv post tycker jag som nästan möttes av total tystnad.
  Övergången fungerade inte smärtfritt, men vi får se om problemet är löst till i morgon. Snoret vill jag inte att det ska hålla sig på plats utan jag vill att det ska UT.. (;-)
  Kram

  Görel: Jag håller inte med dig där, varför måste det vara på det viset? Det finns väl lika många anledningar att i positiv andra bekräfta och reflektera med de man läser hos?
  Jag tror du har rätt när det handlar om antal läsare. De blir för nyfikna på eventuella kommentarer och klickar sig vidare.

  Mari: Vila kan vi glömma. Vätska har jag dock fått i mig och nu sitter jag och myser i soffan. Kram tillbaka

  Kaiza: Jag vet att du är det, i både med- och motgång och det värmer gott. Tyvärr så är ju jag inte lika duktig på att kommentera hos dig.

  Siv: Anledningen till min fundering är posten om min resa till London. Där fick jag en kommentar och du vet av vem… (;-) det värmde. När jag skrev den posten så kände jag mig glad och förväntansfull och det tror jag märktes i texten. Många vill dela mitt helvete men få min himmel.
  Tack! Hoppas du slipper förkylningen, jag känner bara nu att jag vill må normalt och hur mycket jag uppskattar det tillståndet. Men så brukar det alltid vara när jag är sjuk,

 3. Har precis samma erfarenhet. Visst finns det en del ”gamar” som gottar sig, men de allra flesta vill nog väl. Ibland går man tillbaka till en bloggpost måååånga gånger innan man vågar kommentera, om det är något som gör ont eller är ledsamt.

  Krya på dig! Jag har en lurande förkylning som jag absolut tycker kan ge sig innan den ens börjat. Det får räcka med alla dessa förkylda sommarveckor. Basta! 😉

 4. Men jag är alltid här och kommenterar gör jag utifrån hur jag mår och känner det mera än hur det är med dig!

 5. Krya på dig 😉 Se till att vila o få i dig vätska iaf 🙂
  Önskar dig en bra dag 🙂
  Kramen 😉

 6. Att antalet kommentarer ökar för blogginlägg som handlar om smärta av något slag är väl inte så konstigt, jag tycker själv som läsare att det känns mer angeläget att bekräfta och reflektera då. Men att antalet läsare ökar är konstigare — men kan det vara så att många läser i rss-läsare och då syns det inte i läsarantalet, för att kommentera och läsa andras kommentarer måste man öppna själva inlägget och då blir man en pinne i statistiken?

 7. Precis samma erfarenhet har jag om besökare och kommentarer.
  Varför dras folk till sorg och smärta?

  Men jag har slutat att bry mig så mycket över antal besökare. Det viktiga är stammisar och vänner.

  Hoppas att övergången fungerar smärtfritt. Och att snoret håller sig på plats.

  Kram

Kommentarsfunktionen är stängd.