Vaknade av halsont och ledvärk. Hostar och låter. En värktablett har dock gjort att det känns helt ok just nu. Jag är glad att detta kommer idag och inte senare för jag MÅSTE bara jobba nästa vecka. Det är så spännande med den nya telefonväxeln och de mobila lösningarna. Så jag vill verkligen vara på plats då. Jag ska ju dessutom hjälpa till med olika saker i samband med detta och känner att jag bara inte kan vara borta då.

I morse så var det bara 17 grader inomhus. Så nu har jag för första gången sedan i vintras satt på elementen. Jag hade hoppats på att kunna vänta till oktober, men det gick nu inte. Jag tycker 17 grader är lite väl lite och nu när guldklimparna är här så ska de inte frysa. Vet att elräkningen nu kommer att rusa, men vad göra?

Maxi

Maxi

Ellet datoriserar

Lördagen blir lugn. Barnen rår sig själva alltmer och det är bra. Lite tennis med grabben på Wii ska jag väl orka med. För det är en fin lördag och jag bryr mig inte om lite halsont. Barnen är ju hos mig och bara det får mig att orka.