Jag och Bria drog till Stockholm idag. Ja, rättare sagt till Frykdalsbacken 12 i Farsta för att kolla in och lära oss lite om Telia Centrex.

Det blev en mycket lyckad dag där vi matades med information och samtidigt fick Bria testa praktiskt. En del skratt och för mig en väldigt het upplevelse under lunchen hanns också med.

Det finns gamla växlar och telefoner där vi var. Bria kollar i en telefonbok från 1888. Där fanns det inte många namn och numren var tvåsiffriga.

2011-09-15

En personsökare och en mobiltelefon av modell äldre samt en gammal hederlig telefon med skiva.

Ännu äldre telefoner. Till vänster så ska det vevas och till höger vete fåglarna hur man gör för att ringa. (;-)

En mattallrik som ser god ut, eller hur? Med lite thaigrunkor av olika slag. Men det döljer sig något som nästan fick mig att gå från bordet. Någonting som brände i käften på mig på ett sätt som jag aldrig har varit med om tidigare. Vete sjuttsungen vad det var, men vi spekulerade i något chiliaktigt som jag åt på lite fel sätt (för mycket och för hela så att säga). Jag måste ha sett ut som en tomat ett tag och jag försökte hålla masken så länge det gick. Det bästa var nog att gångarna i näsan blev totalt urblåsta och rena. Jag snörvlade mig en del ett bra tag efteråt.

Som sagt, en bra dag på alla sätt och vis. Buss, tåg och T-bana kom och gick som de skulle. Tack för det!

2011-09-15

Måste också visa upp denna fina ros som just nu blommar på min baksida. Visst är den vacker? Ros i september.