Njuter av nuet

Just nu har jag det så bra. Sitter på baksidan och njuter av vädret. Härliga vindar och sol. Skriver på min dator och vill liksom inte gå in och göra middag. Vill sitta här länge…

Solros utanför jobbet

Utanför jobbet så växer denna ståtliga solros helt solo. Jag älskar solrosor och förr i tiden så odlade jag lite själv för husbehov. Minns att en blev väldigt lång. Det finns säkert någon bild på den. Lupiner, vallmo, gullviva och liljekonvaljer är andra blommor som jag gillar.

Lunch på jobbet med Linn. Hon får så mycket beröm av personalen och hjärtat blir varmt.

Låt detta väder fastna ett tag. För det är alldeles underbart just nu.

En annan uteplats vid jobbet. Blommorna kring flaggstången är mycket mer färgglada i verkligheten.

Stora delar av Uppsala ligger öde så här års…

Några sådana här dagar till skulle vara toppen, men tyvärr så visar prognoserna något annat. Hoppas att de har fel igen… för de har sagt tidigare att det skulle bli dåligt här men det blev inte så.

Ellet går till fritids själv nu och går hem själv. Inga problem alls. Idag var de i stadsparken och lekte. I morgon blir det mycket fredagsmys för Ellet. Både på fritids och hemma.

Ett svar till “Njuter av nuet”

 1. Hej !

  Ja, visst vill man passa på att njuta av sommaren & vädret – det gör du helt rätt i !
  ang blommor så är vi på ön bortskämda med vallmo – de är så ljuvliga ,gullvivor har vi i massor på tomten – hela baksidan svämmar över av Gullvivor,blå & Vitsippor på våren – det är livskvalitet att få kunna njuta av det .

  Härligt med fredagsmys ,själv har jag ingen störra koll på dagar nu när det är semester – men jag njuter av de lediga dagarna såklart 🙂

  Fortsätt att njut av tillvaron & livet – man mår så bra av det 🙂

  Många kramar & mycket gos & mys till katterna ♥

Kommentarsfunktionen är stängd.