När jag gick ut till min lilla röda postlåda för att hämta posten så fanns detta i två paket:

Underbar filt!

En underbar filt från Mari till Maxi! Jag älskar kattmotivet! Stort tack och många kramar för ditt stora och givmilda hjärta.

Böcker till Ellet

En annan fin själ är Siv som skickat två böcker till yngsta sonen och en tänkvärd artikel till mig om My Skarsgård och hennes kamp att komma tillbaka från sin sjukdom alkoholism. Jag kommer att ge grabben böckerna när vi träffas nästa gång på hans födelsedag och jag är helt övertygad om att han kommer att älska kortet (;-)!

Sen är det så när det handlar om mitt förhållande till sprit så händer det en del inom mig just nu och jag tänkte nästan ta det i en egen post när och om jag har mod till det. Artikeln puffar mig framåt, helt klart. Tack snälla Siv för detta bokpaket!