Badbesök och inköp av kattsand

Idag ska jag göra två saker.

Gå ner till Storvretabadet och se om det verkligen är igång igen. Jag har hört detta och måste se med egna ögon. Är det så, så finns det ju ett bad ungefär en km från mitt hus. Bra, va? Flera år har det varit stängt för att vattnet inte höll måttet, men som sagt nu går ryktet att det är badbart igen.

Sen ska jag till affären och köpa kattsand. När Felix nu är inne så går det åt mycket av den varan.

Vaknade tidigt och gav Felix mat. Somnade om och nu sitter jag liksom bara här och bearbetar vad det undermedvetna ville säga mig. Drömma är bra, då bearbetar jag saker och ting på ett bra sätt.

Kom på en tredje sak som jag bara måste ta itu med idag. Gräsmattan på baksidan ser snart ut som en vildvuxen äng. Det måste jag råda bot på.

110702

Fick ett samtal som var befriande och jag tror att vi båda behövde detta. Får ånger över vissa saker jag har skrivit och sagt. Men försöker nu gå vidare efter de strategier vi båda nu ska försöka följa

Nu lite kaffe och smörgås.

2 svar till “Badbesök och inköp av kattsand”

 1. Mari: Facit är ju som sagt att inget bad är iordninggjort. Felix är så duktig, går på lådan hela tiden. Han misslyckades en gång i början, men nu är han klockren på lådan.
  Det är utrett nu det som var jobbigt och jag är glad att det blev som det blev. Guldkornen är få därute.

 2. Hej !

  Hoppas att badet öppnat igen , det är ju isf gångavstånd .
  ang kattsand så har vi nu en nedgående användning när de är ute mycket .
  De har 2 lådor & de kissar i ena & bajsar i den andra som har en slags pellets .
  Att du skrev & sa vissa saker har ju sin anledning – det var så du kände då & du stog upp för det – nu är det dags att gå vidare !
  Ha en fortsatt bra dag & var rädd om dig & de dina ♥

Kommentarsfunktionen är stängd.