Har fått kommentarer om att min bild som jag har på olika cyberställen ger tankarna till Edvard Munch och hans Skriet. Så kan vi ju inte ha det så i morse, nyter och fin som en taggbuske så körde jag igång en liten egen fotosession:

23 april 2011

I mittenbilden så undrar jag själv på vilken planet jag befann mig, men klockan var faktiskt bara 8 på morgonen. För varje år så tar det längre tid att få delarna på plats, så detta är ganska ok ändå tycker jag.

Tomt på busshållplatsen

Sen blev det buss och det roliga var att grannen ovanpå körde. Det var jag och 2 till som skulle in till Uppsala. I Uppsala så var det öde värre:

Kungsgatan i Uppsala
Kungsgatan i Uppsala

Kungsgatan och jag.

Bäverns gränd i Uppsala

Bäverns gränd lika öde.

Dragarbrunnsgatan i Uppsala

På Dragarbrunnsgatan så kom det en gubbe cyklandes. Kors i taket!

Jag var helt ensam på jobbet idag och inget annat var att vänta. Det passade mig utmärkt för då kunde jag trimma servrarna med omstarter utan att behöva tänka mig för om någon jobbade på dem. Två koppar kaffe, lite påskgodis och ett par frukter fick jag i mig under dagen.

Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att jobba på fler påskaftnar när jag inte har barnen.