Ljuset, se ljuset

Busshållplatsen i ljus 

Kolla in bilden! Klockan är över 18.00 och ljuset är kvar. Jag står och väntar på bussen och nu äntligen så har ljuset kommit, även när jag jobbar sena pass. Det är positivt om något. Om några dagar så är det även ljust när jag har nått förorten. Underbart!

Linn kom och hälsade på idag på jobbet och vi lunchade tillsammans. Vi pratade en hel del om jobb, kompisar och hur saker och ting kan förändras i livet. Hon börjar bli stor, min fina tjej!

När jag kom hem så hade jag ett långt samtal med Anna och telefonledes så hjälpte hon mig med diskmaskinen. Det visar sig att vi har samma märke, vilket gjorde att detta var möjligt. Nu får vi se om åtgärderna gör att maskinen diskar renare i fortsättningen. Innan allt detta så pratade vi om våra gemensamma barn och jag kan inte nog uttrycka hur glad jag är över att vi kommer så bra överens. Hon är guld värd, denna fina själ.

3 svar till “Ljuset, se ljuset”

  1. Mari Lundgren: Kul att se dig här. Ja, det är värt allt. Kram tillbaka!

    Tofflan: Vi får se nästa gång det är dags att diska. När jag är ensam så blir det ju inte så ofta.

  2. Hoppas era huvudsammanslagningar gör susen vad gäller diskmaskinerna. Här har disken, den s k rena, varit ganska… läbbig…

  3. Hej !

    Visst är barn underbara & är så glad för din skull att du & Anna kommer bra överens – det är värt så mycket 🙂
    Stora kramen ♥

Kommentarsfunktionen är stängd.