Fina Felix! 
Den här synen mötte mig i morse. Felix sover i glasslådan som är mindre än vad han är. Det såg så roligt ut och min undran är ju varför? Gillar katta att sova trångt?Nyutsprungen ros i oktober, que?!
Mitt i stan och mitt i oktober nästan. En ros som blommar. Är tiden ur led, eller? Bra butik i hörnet.
I hörnet Bäverns gränd/Dragarbrunnsgatan så har det öppnat en mycket intressant matbutik. Jag har hittills inte vågat mig in. Det ser så nyttigt ut när jag går förbi… (;-)Ärkebiskopar på rad
Ärkebiskopar på rad hos “Birgitta”. På mitt jobb., var annars? (;-)Werkström & Weman
Bakom jättebibeln så syns ärkebiskoparna Werkström och Weman grannt avmålade.Brandövning på jobbet
Det är inte ofta vi har brandövningar på jobbet, men idag var det dags. Det tog två minuter så var hela skaran ute. Tror vi i alla fall… man vet ju inte om någon struntade i dekretet från R. Tårta efter övningen.
Innan avfärd mot hemmet så bjöd jobbet på tårta. Brandövningstårta var det visst…Hösttråk...
Så fort det går mot förfall. Löven faller, det är kallt och skumt ute. Jag vill bli en björn nu och gå i ide tills i mitten av april. Men det klart, då får jag ju inte träffa guldklimparna. Måste stå ut alltså. Ellet i skolan.
Jag fick en bild på grabben. Frivilligt. I skolan på väg hem.

Fredagsmys, livets höjdpunkt. Idol tilsammans med alla barnen och vi har olika favoriter. Jag är så förtjust i Olle men gillar också Jay. Mina två favoriter hittills.