sven2-0804121Fick ett jobbigt besked idag. Även om det var väntat så är det jobbigt. Tänker på hans barn och hur det måste vara för dem.

Sven – min styvpappa under en tid – lämnade jorden i måndags. Sista tiden tror jag har varit tuff för honom och jag berättade ju för er när jag och syster besökte honom i april. Det blev liksom som ett farväl och var en viktig stund för mig.

Känns konstigt, men samtidigt så visste vi ju att det skulle komma. Men ett kapitel är nu definitivt stängt och över. Min förhoppning är att Sven har det bra där han nu är. Var det nu är någonstans. Jag orkar inte tänka för djupt just nu. Men de tankarna kommer säkert när jag får smälta detta besked.

Det är begravning på måndag. Jag kommer inte att gå dit. Orkar helt enkelt inte med. Denna bloggpost får bli min hyllning till en bra man. En som brydde sig och som fick mig att komma igenom min barndom utan att tappa fotfästet totalt.

Tack! En dag så syns vi igen, det är jag övertygad om.

Vila i frid, Sven!