Trots att detta har varit en av de tyngsta dagarna på länge så är just dessa rader det enda jag kommer att skriva om detta.

För jag vill fokusera på det positiva. Jag MÅSTE fokusera på just det, för att orka. Det kom ett paket idag. Det gör mig glad eftersom jag älskar materiella ting numera.

rimfrostjul_perelli Presenter och klappar till mig själv och i säcken fanns lite ny fräsch julmusik.

Jag köpte ett ex av Charlotte Perellis Rimfrostjul där hon tar hjälp av Malmö symfoniorkester och Lunds studentsångare. Kan vara fint, men jag tänker inte spela skivan ännu, utan det blir först ett par veckor före julafton.

Boken Mig äger ingen av Åsa Linderborg har jag blivit rekommenderad, så den fanns också med.

Eftersom jag är intresserad av 2:a världskriget och då speciellt varför det blev som det blev i Tyskland så åkte en film med i min egen önskesäck. Führerns elit (Napola – Elite für den Führer) från 2004 handlar om val under den era av vår existens som de allra flesta bara vill glömma bort. Men vi får inte glömma, vi måste komma ihåg, så att det inte händer igen…

Måste ju försöka lämna mig själv ibland. Mitt eget gnagande bland de svarta slöjorna. Men inte fan är det lätt alla gånger, får se om Perelli, Lindeborg och en film kan rubba lite av mina jobbiga tankar som klamrar sig fast i mig alltför ofta.