En dröm 4:a

När jag idag satt i telefonen så kollade jag av en händelse in Hemnet.

Slog in prefixen för byn och där stod den, min dröm 4:a. På den gata där jag helst vill bo. Allt stämmer återigen och drömmen vaknade till lite, igen. Det har ju varit i princip tomt på bostadsrätter under en månads tid och att se denna helt plötsligt kändes väldigt märkligt efter alla bakslag.

Jag ringde i alla fall den ena av de två banker där jag fått lånelöfte tidigare och blev besviken på det låga beloppet. Men jag har ett äldre lånelöfte från den andra banken som gäller i 10 månader, som kan göra att detta går. Sen om jag kan få lite hjälp av någon om det blir budgivning på hög nivå, så kanske, kanske. Jag har ett par krokar ute…

Jag är beredd att ge allt för detta. Allt. Kommer givetvis att gå på visningen (min 5:e) och se hur intresset är. Det skulle vara så fantastiskt att få denna lägenhet, både för mig och barnens skull. De får alla ett eget rum och jag bor i klädkammaren. Va, kan det bli bättre?

Här hemma i huset är jag som en apa i bur. Det har åkt runt bilar i sakta mak för att kolla in hus och tomt sedan annonsen kom ut. Jag hoppas det är ett bra tecken som åtminstone ger oss 2 mille för kåken.

Det blir en intensiv tid nu. För att få allt att stämma. För att få låna kronorna som kan avgöra allt. Min förhoppning är att det går i lås. Den här gången. Mitt 5:e försök…

6 svar till “En dröm 4:a”

  1. Vad skönt att du fått en smula hopp igen. Det är jobbigt att gå i väntans vacuum. Håller tummarna för att det är din tur nu. Och OM det inte skulle klaffa med denna lägenheten Jerry, så finns det fler. Det kommer att bli bra, det blir det alltid. Även om det tar tid. Kram

Kommentarsfunktionen är stängd.