010622_furuvik_21Den 6 april fick jag av en nätvän (Zee, vart tog du vägen?) följande rader och när jag läser dem idag, mer än tre år senare så känns väldigt mycket relevant och spännande.

Visst, det finns saker där som fortfarande skrämmer mig, men intentionen känns bekant för mig. Något som komma skall.

**********

Nuläge
Jag har beskydd och handledning. Emotionell balans. Ihärdigheten kommer att leda till framgång. Lathet och frosseri är mina största motståndare.

Det som kommer
Min identitet integreras. Motgångar ger styrka, stärkt oberoende. Tillit och optimism. Visa tänderna men se upp med dumdristighet och överoptimism.

Anta utmaningar till ledarskap. Uthållighet. Jag kommer att bredda mina erfarenheter med studier. Jag kommer att tycka mycket om fysisk aktivitet.

Vad som bör göras
Livet passerar revy. Jag hör en inre röst som vill genomföra en stor förändring. Jag måste lyssna till den rösten och fatta beslut. Ärlighet, rättvisa och omdöme.

Hopp och rädsla
Lita på mina känslor. Släpp kontrollen och njut av livet.
Något ”element” från det förgångna återvänder och skapar lycka. Varning för hämndlystnad.

Resultatet
Det kommer att ske en bekräftelse av min livsstil. Öppen för relationer.

Jag känner mig fri och oberoende. Befriad från svartsjuka och andra destruktiva känslor. Jag är öppen för nya relationer. Längtan efter djupare relationer. Fantasi, intuition och clairvoajans utvecklas. Artistiska förmågor odlas. Jag fördjupar mina inre upplevelser och går djupare in i meditiation.

**********

fagerudd02_29Kanske är det just min nyvunna så kallade frihet som kommer att ge mig modet och möjlighet att våga ta vissa steg som jag fortfarande backat för?

Lever jag, så får jag se… …för jag behöver hopp nu, hopp för att inte  låta det destruktiva och svarta ta över i mitt liv.

Fick precis ett telefonsamtal som stärkte mig återigen. Tack kära K! Du vet när du skall ringa… (;-)