Ann-Britt Margareta Pettersson. Min mamma skulle idag ha fyllt 60 år. Just idag och just nu så saknar jag henne mer än någonsin. Just för att hon är min mamma och just för det jag går igenom just nu. Saknaden blir extra stark när livet krisar och jag har väldigt lite att hålla mig i.

mamma_julen77 Bilden är 30 år gammal. Julen 1977. Mamma är 30 år och redan märkt av ett hårt liv. Själv hade jag nyss fyllt 12…

Mamma drogs in i alkohol och droger, där hon valde genvägar precis som jag gjort i perioder.

Hon orkade inte ta tag i sig själv och sitt liv. Hon var för beroende av andra och tyckte troligtvis inte om sig själv heller särskilt mycket.

Tre år senare, den 3 januari 1981 såg gick det inte längre. Ett hett bad med kniv och tabletter blev slutet.

Grattis lilla mamma! Jag kommer snart till dig… … alltså till din gravplats med lite blomster och snack!