Idag har det bara varit lägenhet och budgivning i skallen på mig. Det är oerhört spännande men också nervpåfrestande detta. Jag har under dagen haft högsta budet två gånger men passerats av damer gånger två. Men när dagens runda är slut så har jag åter högsta budet och dessutom fortfarande en liten marginal att kunna bjuda mer. Tänk om lägenheten blir min? *så nervös*

För när jag pratade med mäklaren sista gången idag och lade mitt senaste bud så frågade hon om jag eventuellt kunde komma till kontoret i morgon eftermiddag. Tala om att pulsen steg och att jag svarade ja på stående fot. Hon sa rent ut att i morgon så är det sista dagen för bud och att ett kontrakt skulle skrivas med någon av de tre som är kvar. Oj, oj… det vore helt fantastiskt om det blir jag. Jag vågar faktiskt inte ens tänka tanken fullt ut.

Blir det jag som får kontraktet så måste ju huset ut direkt. Det kommer att bli väldigt mycket som händer under de sista månaderna av 2007 i så fall, den saken är klar. Men jag är redo nu! Redo för förändring av mitt liv! Så spännande!

Syrran ringde och ville luncha med mig. Att träffa henne ensam utan barn var riktigt trevligt eftersom vi kunde prata till punkt utan att bli störda. Vi hann med att prata om en hel del av det som nu pågår och som pågått under de senaste månaderna.

En bra dag. En dag som givit mig energi inför fortsättningen. Arbetskamrater som frågar och är nyfikna på hur det går och som hela tiden pushar mig och håller tummarna. En syster som alltid finns där och som jag känner mig totalt avslappnad tillsammans med. Jag är verkligen lyckligt lottad. Jag hoppas så att fredagen blir lika bra och att jag i morgon får ett positivt besked angående lägenheten!