Mindre vikt

Varje fredag så väger vi oss på jobbet genom Viktväktarna. Vi började i våras och jag måste säga att jag idag är stolt över mig själv.

Visst, en del av viktraset beror garanterat på den separation jag genomgår, men samtidigt så tänker jag på vad jag stoppar i mig hela tiden numera. Jag fokuserar så på nuet och varje måltid.

Min startvikt var 116,9 kg och idag visar vågen på 102 kg. Nästan 15 kilo och dessutom har magen minskat med nästan 20 cm i omfång. Ja, jag känner mig stolt och glad över detta och jag lovar er att nu kommer jag aldrig att ge mig förräns jag har gått ner lika mycket till… det får ta den tid det tar, men neråt skall jag… varje vecka.

Jag har en inre styrka nu, som jag inte trodde fanns, för denna augustimånad 2007 har givit mig en målmedvetenhet och en kraft med en inriktning om vad jag vill i framtiden och i det finns bland annat att bli lika smal som jag var i 20-årsåldern. Jag ger mig aldrig den här gången.

Och snart kan du krama mig ordentligt, du som vill…(;-)