Satte mig ner för att se livestreamen från ABBA. Mina förhoppningar vågade inte vara högre än att de nu släpper en ny låt efter 40 år. ABBA har avslutat sin långa paus och är verkligen tillbaka. Lite annorlunda på ett sätt, men ändå så oväntat!

För vi fick så mycket mer! Blir riktigt rörd när vi fick se första låten ”I Still Have Faith On You” där Anni-Frid Lyngstad har ledsången. Så vackert, nostalgiskt och så mycket ABBA. De har kvar magin och soundet.

Albumet kommer den 5 november.

Björn Ulveaus och Benny Andersson var med på livesändningen och släppte bomben att gruppen har spelat in 10 (!) nya låtar och att de den 5 november släpper ett helt album! Wow, tala om overkligt och häftigt. Albumet kommer att heta ”Voyage”. Den andra låten som släpptes nu är lite poppigare och heter ”Dont Shut Me Down”. Här är det Agnetha Fältskog som har ledsången och det är så mycket ABBA i låten. Gillart!

Inte nog med det så har de också skapat så kallade ”Abbatarer” där de under flera veckor arbetat med en teknik ”hologram” och som de säger lagt alla rörelser själva, så figurerna är så nära dem som det bara kan vara en riktig person. Blir ju väldigt nyfiken på att se en av dessa shower i London. De har spelat in 22 låtar och hologramshowen håller på i 90 minuter. Premiär i slutet på maj 2022.

Detta var mycket mer än jag trodde och den 2 september 2021 skriver verkligen musikhistoria i världen. Världen behöver ljus och positiva saker så att ABBA är tillbaka är så roligt.