Dagen började inte bra (som hela veckan förresten) med tryckande huvudvärk på vänster sida av skallen. Pallade inte med hela den digitala ”trivseldagen” som jobbet hade utan avbröt när det var dags för grupparbeten. Orkade helt enkelt inte att fokusera.

Trots det dåliga vädret med regn så tog jag mig ut för att få luft. Passerade brevlådan och såg ett brev från Region Uppsala och förstod vad det handlade om direkt.

Fredagen den 21 maj får jag den första dosen och tisdagen den 29 juni den andra!! Som jag har längtat efter detta och jag blir känslosam när jag tänker på att ljuset äntligen finns där borta i tunneln. Det är verkligen ljuset från någonting annat än tåget och det känns så härligt.

Dessa månader har tagit på mig och sista veckan har det varit riktigt tufft. Men nu så, nu har jag datum och i mitten på juli kan jag utan ågren gå fritt omkring på gator och torg. Vilken känsla det är alltså. Efter allt som hänt och alla känslorna hit och dit över detta virus. Visst, jag kommer fortfarande hålla avstånd och hålla mig renlig eftersom man aldrig vet om jag ändå kan smitta andra om jag skulle råka på skiten. Men en stor del av oron för egen del kommer försvinna och skulle jag ändå bli smittad så blir jag troligtvis inte så sjuk så att det behövs sjukhusvård.

Tacksamheten är stor mot Region Uppsala och våra styrande att vi får detta gratis och de betalar till och med bussbiljetten ner. Inte dåligt. Tack!

Nu gäller det bara att hålla i de sista veckorna och det blir så mycket enklare med ett datum för vaccination i sikte.