En lång promenad på nästan 5 kilometer var ju bara tvunget idag. Den blåa himlen kom fram, äntligen efter veckor av grå, grå…

…så var den där, SOLEN!

När jag kom hem så solade jag en stund. Öppnade dörren till baksidan och stod där bara. Solen ger så mycket kraft.

Den värmde en aning och ljuset de få timmar som den tittar till oss, den tog jag tillvara så mycket det bara gick.

En dag kvar till julafton. En annorlunda jul för många av oss. Tror ni inte att jag passerade den lokala butiken och köpte det sista, det som jag inte fick tag på igår såsom ett granatäpple. ICA levererade det som Coop saknade.

En god jul och ett gott nytt 2021 önskar jag till alla som kämpat både för sig själva och andra. För de som förlorat en anhörig och för de som mår dåligt av denna pandemi som tyvärr följer med oss en bra bit in på 2021.