Metropolitan
Kvarter Metropolitan på Svartbäcksgatan. Ligger bredvid Fyrisån och är ett ganska häftigt bygge.

Känner en inre press att förändra vissa saker. När de känslorna tittar fram kommer ångesten. Idag klippte jag håret och efter det tänkte jag göra en av de uppgifter jag fått på terapin av C.

Det gick bra i 35 minuter och sen kom regnet. Tog bussen vid Moskén för att sedan stanna vid den lokala butiken för att handla hem föda. Regnet fortsatte och jag kändes som en liten blöt fläck när jag kom hem.

Somnade och sov ett tag. I vanliga fall brukar jag sen pigga på mig, men inte idag. Känner mig oerhört tung och vill bara sova. Får kallsvettningar och orkar liksom ingenting. Vet inte riktigt vad detta står för.

Mina inre misslyckanden? Mycken tankar på döden och att allt bara rusar? Fantiserar och drömmer om det omöjliga tar kraft. Sen när jag kommer på mig, blir jag bara så trött på allt.

Det gamla vanliga.