Igår åkte jag och sonen till A och firade hennes födelsedag. Det var en stor dag!

11 april 2017 Anna firar födelsedag

Här tar födelsedagsbarnet en bit av tårtan med namnet Hallondröm.

11 april 2017 Anna firar födelsedag

Eftersom jag tidigare givit henne biljett samt hotell till melodifestivalfinalen i 50-årspresent blev det lite mindre paket idag. Tofflan är med och kollar in vid paketöppningen.

11 april 2017 Anna firar födelsedag

Citrus ville också vara med.

11 april 2017 Anna firar födelsedag

En ljuslykta samt födelsedagsbarnets favoritgodis och en liten rolig pipande kyckling med en miniblomma var i paketen från mig och grabben.

11 april 2017 Anna firar födelsedag

Ville också gärna ha en selfie med A på hennes födelsedag.

11 april 2017 Anna firar födelsedag

De är så fina tillsammans tycker jag. Är glad att jag fick några bilder på dem ihop på A:s stora dag.

11 april 2017 Anna firar födelsedag

Blev bjuden på smörgåstårta som smakade jättegott. Två olika varianter var det, en med räkor och en med rostbiff.

11 april 2017 Anna firar födelsedag

Tårtan hade så fina detaljer.

11 april 2017 Anna firar födelsedag

Jag fick komma lite tidigare än alla andra. Orsaken är väl känd av de som följer mig här på bloggen. Här äter födelsedagsbarnet och sonen en bit av smörgåstårtan.

Du som är nyfiken på vad A mer fick kan kolla på hennes Instagram.

Idag var det teamdag på jobbet och tillsammans med min chef bestämde vi att jag skulle försöka vara med under hela dagen.

12 april 2017 Teamdag
12 april 2017 Teamdag

En jättegod sallad fick vi till lunch.

12 april 2017 Teamdag
Flera nya medarbetare

För mig var det en nystart på flera plan. Det gick bra för mig att vara med hela dagen, även om jag fick ett par schackningar men de var inte så djupa. En framgång och en seger för mig. Tog mig en promenad på lunchen för att få lite luft och försöka blåsa ut skallen. Funkade ganska bra.

Det är flera nya medarbetare och förutsättningarna i arbetet ser annorlunda ut än innan jag blev sjuk. Försöker hänga med och se det positivt och egentligen har jag inget alternativ. Tycker dagen var bra och vår handledare proffsig med en flexibel agenda.

Nu är jag påskledig och jobbar nästa gång på tisdag. Det känns bra att få ta igen sig lite och reflektera över denna teamdag. Behöver bara vara nu efter tre dagar med aktiviteter av olika slag.

Vi har redan idag skiftat i umgängesfabriken eftersom sonen ska på LAN redan i morgon lunch och vill ha med sig den nyare datorn som står hos mamma.

Äldsta dottern har bott hos mig några dagar i och med firandet och det har varit så roligt. I morse tog hon flyget hem till Umeå. Yngsta dottern fick jag också träffa en stund och jag förundras över hur fort tiden går. Nu är de hemma i sin vardag igen och jag försöker landa i den vardagliga verkligheten som bland annat innebär en ensamhet som ibland känns bra men ibland även jobbig.