Fiskpedikyr

La till en hundring och vips får jag testa fiskpedikyr. Har alltid varit nyfiken på att låta ett gäng fiskar få käka lite på mina feta fötter. Spännande värre blir alltså besöket hos ZoUL FishSpa AB i slutet på juni.

Företaget i Malmö som jag hade bokat vattenskidor hos ställde helt plötsligt in aktiviteten. De hade slutat med vattenskidor bara sådär och ville då istället erbjuda andra saker som jag inte var ett dugg sugen på att testa. Skittråkigt när jag hade bokat upp allt och sett framemot att en av mina sista drömmar skulle bli sanna.

Nu blir det Malmö ändå i början på juli. Jag hade bokat tågbiljetter och även betalat dem, så det är då bara att lägga semestern i Sveriges tredje största stad. Det blir tre heldagar och då ska vi besöka Danmark, kusten med Turning Torso samt de centrala delarna av staden.

Det kan bli bra ändå, även utan vattenskideäventyret. Tips tas emot tacksamt om vad man kan göra mer i Malmö?