Det är inte ofta en låt har allt, men nu har det hänt!

Margaret Cool Me Down

Låten heter Cool Me Down och sjungs av Margaret. Jag åkte dit så det stänkte om det och jag hittar inga svaga punkter i detta mästerstycke! 5 av 5 med lite extra allt! Beatet, rösten och ALLT tilltalar mig väldigt mycket.

Margaret heter egentligen Małgorzata Jamroży och är en snart 25-årig sångerska från Polen. Hon ställde upp med den här låten i Polens uttagning till årets Eurovison Song Contest och hur hon bara blev 2:a är för mig en gåta. Sen när jag lyssnar på vinnaren, så undrar jag ju ännu mer hur den bara kunde bli 2:a? Fattar ingenting…

För detta är ju en vinnare på många plan. Så bra, så coolt och faktiskt en given favorit till årets låt hos mig och det törs jag säga trots att vi bara är inne i april. Så bra är den! Lyssna själv:

Lyssna på Spotify eller köp här!