Kyla!Idag har det varit ganska kallt härute ute i förorten. Tog mig ut en sväng trots allt och jag pinnade på ganska bra eftersom kylan kändes direkt in i märgen på mig.

Jo, jag hade vinterskor, extra tröja och vintervantar på mig. Långkalsonger glömde jag dock bort. Men turen var även idag kort. Hamburgerbröd saknades till lunchen.

2016-01-07

Det var “bara” –18 när jag var ute, men för mig så räcker det gott och väl att bara vilja vända in igen och krypa under täcket.

2016-01-07 Vinter

Ett tråkigt besked nådde mig igår när jag fick beskedet att Annica Tiger har lämnat jordelivet. Henne minns jag med positiva tankar. Vi hade lite kontakt under 2003, då hon förärade mig och min dåvarande hemsida Trueto en Tigerlänk vecka 44 2003.

Trueto Tigerlänk vecka 44 2003

Annica Tiger har betytt mycket för många gällande HTML-kodning och att komma igång med egna hemsidor. Hon hjälpte många och svarade generöst på frågor kring detta. Många artiklar och reportage har förärats henne genom åren.

Dagbok på nätet och egen blogg var hon också bland de första att driva på webben. Annica Tiger blev 62 år gammal. Må du vila i frid!