Yngsta sonen blev tonåring, äldsta dottern kom hem och bodde hos mig ett tag och yngsta dottern hälsade på. Vi grillade ett par gånger hela familjen och sen var ju solen nådig under stora delar av semestern.

Det fanns många fina stunder under dessa fem veckor som jag hade semester. Var på Stockholm Pride både på schlagerkvällen samt gick i paraden tillsammans med A och Tofflan, en ny underbar familjemedlem kom och sen all denna sol!

Möbelinvestering till grabbens rum och faktiskt tre omgångar bad. Ett kärt minne var bland annat utflykten med Clabbe till Björklinge.

Gick i Stockholm Prides parad den 1 augusti.

Maja flyttade in
Maja aka Majsan flyttade in den 21 juni.

Ellet blev tonåring
På julis sista dag blev grabben tonåring. 

Härlig augustisol
Många sådana här dagar blev det i år. Underbart!

Bad i Björklinge
Bad i Björklinge.

Det känns som om jag är inne i en ny fas i mitt liv nu. Stort fokus på att “reparera” och då främst det kroppsliga från år av misskötsel är nog det som jag har ägnat mig mest åt, både under semestern men även tidigare under året.

För under min semester så har jag på allvar kommit igång med att träna och sköta kroppen. Det har tagit mest tid och jag har redan blivit belönad genom att numera väga tvåsiffrigt. Detta har jag verkligen slitit för och jag tänker fortsätta slita för att få fortsätta att må så här bra som jag gör nu. Har mål som jag inte tänker vika ifrån.

Ute i det fria, Ängeby
En långpromenad gjorde att jag hamnade i Ängeby en dag.

Har nog aldrig varit ute så mycket som under den här semestern. Gått och joggat om vartannat. Det har gjort mig så gott.

Att träna regelbundet samt sköta kosten så att jag minskar istället för det jag ägnat mig tidigare åt i mitt liv, har även gjort mig mer lugn inombords. Mina tidigare känslor av ensamhet då och då har minskat när jag nu är mer aktiv.

Som det känns just nu får bloggen fortsätta att vila på obestämd tid. Har liksom inget behov av att berätta allt som händer mer än för de närmaste och då fungerar Facebook utmärkt.

Twitter använder jag dagligen för att uppdatera mig och följa mitt flöde som jag tycker täcker in det jag behöver. Kanske blir jag mest aktiv på Instagram där någon bild kanske fastnar…

Ett klipp från Stockholm Pride paraden den 1 augusti har jag lagt upp på Youtube samt  ett par klipp på familjens nyaste medlem.

Men jag hugger ingenting i sten. Vi får se hur det blir…