2015-05
Bilden är tagen under kursen i slutet av förra veckan. Gillar.

Först idag fick jag klart för mig att veckan är kort. Igen känns det som. Det känns som om det var länge sedan det var en vanlig femdagars arbetsvecka utan ledigt, halvdagar eller kurser… För mig så blir det nog vanlig vecka, förutom på torsdag, då det är röd dag.

Gått upp 0,3 kg på 2 veckor. Trots att jag försökt med andra sätt för att tappa i vikt. Det verkar som om jag inte kan gå ner mer nu med LCHF. Jag går visserligen inte upp heller, men det börjar bli lite tufft med motivationen. Visserligen är det ingen fara på taket än gällande mitt mål, men jag måste försöka ändra på någonting annat istället nu. Mer motion och kanske försöka ge sjuttsingen i nötterna helt. Har en tendens till att överäta och då spelar det liksom ingen roll, även om det är inom LCHF-mått mätt.

Tålamod och lugn. Det kommer att ordna sig, det känner jag…

Tänk, helt plötsligt så blir jag glad när telefonen ringer…