2015-04-07

Båtrenovering och ombygge vid Fyrisån. Lunchpromenaden i kanonväder och ett hopp om att våren är på väg tillbaka.

2015-04-07

Många båtar är riktigt fina.

2015-04-07

Uppsala slott.

2015-04-07

Det känns som om jag tagit den här bilden några gånger nu, men det är så att när det är fint väder och våren år på gång, då blir det lätt en favorit i repris.

En fråga som jag ställer mig just nu är om det finns en sund mani? Att vara manisk men på ett sunt sätt eller är alltid en så kallad mani skadlig för en? Vill ju inbilla mig att sådant finns. Ja, sådant går jag och tänker på, både dag- och nattetid…

En annan sak är brevet från primärvården som meddelar att min husläkare har ersatts av en annan. Det gillar jag inte eftersom det handlar om ett återbesök för att se hur LCHF-kosten påverkar min kropp. Sen har jag haft min husläkare i många år nu och jag hoppas verkligen att det är något tillfälligt…  må kanske vara en struntsak, men att ha haft samma genom åren har för mig ändå varit en liten form av kontinuitet och trygghet när jag varit i kontakt med sjukvården.

Inte handla hem saker för att inbilla sig att det går att spara någonting. Det borde jag ju ha begripit sedan långt tidigare, men inte ens mögelostar kan jag ge sjuttsingen i. Tror ni inte att jag umgåtts med Castello igen. Men nu finns det ingenting kvar, sanna mina ord och några nya bitar tänker jag inte köpa hem.