141213 Musikhjälpen

Fick sådan energi i afton när Medina gästade Musikhjälpen. Var uppe och stuffade och ville ta en bild på alla människor som står utanför glasburen hela tiden.

Det är så otroligt imponerande att Uppsala ställer upp så för detta! Blir så stolt och glad över min stad!

141213 Musikhjälpen

Tala då om att jag blev förvånad när jag såg min tweet i röda rutan… men väldigt kul förstås. Hade ju kameran framme och fin en kanonbild.

141213 Musikhjälpen

Man märker att de går in på sista timmarna nu. De går ut från glasburen i morgon kväll klockan 22.00.

Petter och Linnea kämpar på och känns ibland lite trötta (vem skulle inte vara det?!) medan Kodjo verkar ha superkrafter som inte sover så mycket. Han ska ju dessutom köra nattpasset… undrar jag hur det ska gå? Jag har inte sett att han har sovit någonting idag.. hehe.. Verkar jag överengagerad? Ja, det blir ju så när man inte har något eget liv…

Det varvar humor med allvar och just den mixen gillar jag. Tre mycket fina och empatiska programledare. Det är svårt att slita sig ifrån Musikhjälpen.