Ett par muggar kaffe ska nog få mig att bli piggare. Har varit hos min husläkare och gått igenom de senaste blodproverna. Jag ville ju få en redig genomgång för att kolla att allt ser bra ut. Nu har jag visserligen bara hållit på med LCHF i 77 dagar och det är då lite svårt att dra några långtgående slutsatser, men tendenserna kan man ändå se.

Blodtrycket är bra. Kolesterolet visar inga konstigheter. Jag som förra hösten låg på gränsen till diabetes, det är helt borta nu. Så skönt! Blodfetterna är normala.

2014-10-27 LCHF dryck
Drycker som funkar bra numera…

Så långt är det alltså inte någonting negativt med att gå på LCHF-kost. Det gläder mig väldigt mycket vilket betyder att jag kan köra på som vanligt!

Vikten kollade jag inte den här gången eftersom det inte var så länge sedan jag gjorde det. Fokus ska inte ligga på siffrorna och den hets som det kan förorsaka mig. Jag går efter skärpet istället och där befinner jag mig på knappnivå 4 just nu! (;-)

LCHF gör att jag har någonting att fokusera på, någonting som jag själv kan påverka och göra att kroppen mår bättre. Det är, förutom mina barn, något som får mig att orka vidare.

Utan LCHF så tror jag att saker och ting hade sett mycket värre ut.

Relaterat
LCHF för nybörjare
LCHF recept