2014-07-04

Maxi tittar ofta in i kameran när jag tar kort på honom. Tänk att han snart blir 10 pannor…

Vädret tvingade ut mig idag. Inte kunde jag bara sitta inne och titta in i väggen en sådan här dag.

2014-07-04

Den inre oron lindrades något av dagens väder. Sol och cirka 20 grader. Jag körde Slingan deluxe om ni så vill… la på lite extra.

2014-07-04
2014-07-04

Ett besök på apoteket var slutstationen och min läkare hade fyllt på mina recept. Numera äter jag två olika tabletter mot högt blodtryck. Ska snart på koll igen och se hur värdena ligger till. Min dröm är ju att någon gång få bli av med dem också, men då måste jag ner i vikt och bli smalare, det vet jag.

Snusförnuftig och oförmåga att verkligen ta in det som kommer till mig. Inre oro och fortsatt psykisk mental träning. Många tränar var och varannan dag med sin kropp på gym eller tränar hårt inför fotbollsmatchen. För mig är det samma sak nu, fast det handlar om det mentala. Psykisk träning är minst lika viktig.

Men jag behöver visst balansen och kombinera de två.

En personlig tränare som kan sådant skulle ju vara en dröm. Tänk att ha en sådan! En egen PT! Det finns ju flera på nätet, men de kostar ju en halv förmögenhet ju… Tänker ju hela tiden att jag ska ta tag i även det kroppsliga, men det blir liksom att jag skjuter upp det hela och tiden går ju. En stor piska med en liten morot skulle jag behöva av någon som kan detta med att motivera folk att komma igång. Men vem kan betala de summor som det kostar? Då finns ju det bara ett alternativ kvar och det är att försöka själv.

Psykisk mental träning tar på ett helt annat sätt en fysisk träning. Att vara medveten, att bryta mönster och stå kvar. Att liksom vara HÄR och inte någon annanstans med tankarna. I nuet och fokuserad på just det. Det lilla, NU och inte fly iväg i tanken som vanligt… Något jag är väldigt duktig på är att fly iväg i tanken och föreställa mig saker som inte alls är såsom jag tror att det är. Vanföreställningar är väl att ta i, men verklighetsbilden är lite skev emellanåt. Att bara vara medveten om det är ett plus. Ibland så är konsten att inte tänka alls, inte ta in allt och bara vara i sin egen lilla bubbla.

Det tar mer på mig än jag vill låtsas om. Men jag kan inte backa nu, utan jag måste fortsätta på samma väg. Kan inte gå tillbaka till den gamla vägen, då kraschar jag och då vet jag inte vad som händer…