Syrrans äldsta dotter F tog idag studenten. Jag och äldsta dottern tog oss dit för att fira av henne.

2014-06-11

Fina blomster till studenten!

2014-06-11

De bjöd på pajer i olika smaker. Hemmagjord potatissallad med goda tillbehör. Mycket gott och passade för både årstid och tillställning.

2014-06-11

Vädret tillät inte alla att sitta ute eftersom det saknades regnskydd, men jag fick en plats under tak på altanen.

2014-06-11

Syrran höll ett fint tal sin dotter.

2014-06-11

Flera som var inbjudna hade jag inte sett på nästan 20 år och de allra flesta var från studentens pappas sida. Jag och äldsta dottern var de enda från syrrans sida men där fanns även ett par vänner som det var väldigt kul att träffa igen. Många fina och roliga minnen…

2014-06-11

Tårtan hade yngsta dottern i syrrans familj fixat och den var kvällens smakliga höjdpunkt. Det var väldigt god och smakade mycket, läskande med citron och jordgubb i en härlig blandning.

2014-06-11

Äldsta dottern och jag hade köpt en liten silverkista och däri lagt en kedja med feministtecknet i silver. Varför det kanske ni då undrar? Hon gillar F! och fick faktiskt en personlig hälsning från Gudrun Schyman. Det tycker jag var lite käckt!

Nu ska jag inte dra ner sordin på denna fina dag för min systerdotter, men det är ju sjuttsingen att vi träffas så sällan och att jag inte har kraft till mer än vad som är idag. Men detta var för mig ett fall framåt och jag är så glad att äldsta dottern var med. Hon är till stort stöd för mig.

Syrran och hennes J hade ordnat det så fint med mat och upplägg.

Ikväll blir det studentfest på Flustret för studenten och senare i sommar så ska hon resa iväg med en kompis på en långresa till bland annat Kambodja, Laos och Burma. Det ni, vilka grejor ungdomarna får för sig! (;-)

En fin bild fick jag tillsammans med den nybakade studenten [Instagram]. Det var så roligt att få träffa henne och höra henne berätta om framtidsplanerna och vad som komma skall. Jag önskar henne givetvis allt gott i framtiden.

2014-06-11

Övergivna studentblomster såg jag när jag var på väg hem…