Det är ju bara att konstatera faktum att detta var den bästa helgen på länge. Ur många perspektiv med långa avstånd.

2014-05-17

Det är ju lite svårt att begripa att det för två veckor sedan var snö och elände när man ser den här bilden från min uteplats. Det växer så det nästan knakar.

2014-05-17

Det blev en riktig röjarhelg. Många muskler som varit i dvala under lång tid fick plötsligt arbeta igen. Det var välgörande, även om jag just i skrivande stund är ganska slut som människa.

2014-05-17

Två sängar plockades isär.

2014-05-17

Fantastiskt väder gjorde att vi inte bara ville slita, utan det var pauser med fika och lite frisbee. Sonen hängde på och det var bra så att han bara inte sitter inne. [Film]

2014-05-17

Min och äldsta dotterns gamla sängar helt demolerade. I väntan på transport till återvinningsstationen.

2014-05-17

Det blev en jättefin kväll, så vi bestämde oss för att grilla.

2014-05-17

Bästa tiden är nu. Det blommar överallt.

2014-05-17

Som vanligt så växer rabarberna med en himla fart.

2014-05-17

En gammal dator och en hörnskåp i trä kastades också.

2014-05-17

Det var väldigt gott med grillat.

2014-05-17

Det är bara Felix som inte protesterar när jag tar kort. (;-) Så lite beskuret blev det… hehe äldsta dotterns bästa kompis var med och det blev en bra kväll. Ja, hela lördagen blev så bra och vi hann med så mycket röj.

2014-05-18

Vi har alltså skiftat rum nu, jag och äldsta dottern. Tillsvidare sover jag i en extrasäng. Min nya säng kommer på tisdag. Dotterns grejor är numera i kryptan och på sikt så ska hon även få en säng därinne. Spartanskt värre just nu.

2014-05-18

Idag så kom både Clabbe och Raffe för att hjälpa mig att forsla bort allt som jag ville kasta till återvinningen. Kul! Det gick så fort och smidigt allting eftersom vi hade två bilar, så efteråt fick vi lång stund att umgås.

2014-05-18

Är så tacksam över den hjälp jag fick med detta. Bjöd på smörgås och fika. Tänk, jag har varit vänner med dem i mer än 30 år nu… ?! Är det klokt, eller? (;-)

2014-05-18

Felix ville vara med.

Äldsta dottern har verkligen varit en klippa i det hela. Hennes pushande och hjälp har varit ovärderlig. Jag vet att utan den så hade jag inte ens kommit till skott från början. Nu så har vi skiftat rum, kastat två gamla sängar och en massa annat gammalt. Det känns så skönt att vara av med allt, och för mig har det varit en bra energikick detta. Sen när också vädret har varit helt fantastiskt, så blir det för mig den bästa helgen på länge. Utan ett uns av tvekan.

Konstigt känsla av att jag är på banan igen. Kan inte förklara mer än så utan bara att det känns bra.

Tack dotra och tack Claes och Rafael för er hjälp!