Måste säga att reaktionen på att Carola igår uppträddePride förvånar mig en del. Visst, jag vet att många hatar Carola och hennes så kallade inställning till homosexuella.

Det tråkiga är ju då att de läst på dåligt och redan för 11 år sedan så backade Carola och skrev ett fint och uppriktigt brev till QX.

Men det vill de liksom inte se, de som bestämt sig och för alltid hatat och hatar Carola. Just detta Carolahat föranleder mig till att skriva denna post, eftersom jag tycker den är orättvis, fel och elakt gentemot henne.

Jag kan erkänna att hon falnade för mig genom åren, just för hennes frånvaro och otydliga hållning gentemot sådana som mig. Men jag har aldrig hatat henne och jag har någonstans långt därinne förstått att hon faktiskt inte är den som media vill få henne till.

För i vissa skeenden i livet så har vi olika lojaliteter att hålla oss till, det är liksom inget märkligt och unikt för Carola. Märk väl att hon ALDRIG sagt någonstans att vi är onormala och fel, det är hela tiden medias ord. Inte Carolas.

Hon har inte har velat prata om detta och det står ju i hennes rätt. Vilka är vi att döma? Vilka är vi att använda samma metoder som de som hatar oss gör?!

Blev faktiskt så upprörd över hur en del homosexuella skrev på Stockholm Prides facebooksida att jag inte kunde vara tyst:

Att HBT-folk är så intoleranta och hatiska mot Carolas framträdande på Pride igår förvånar mig icke! De ser inte förlåtelsen och de ser inte den glädje som många av oss nu faktiskt känner när Carola uppträdde! Att läsa om hatet och intoleransen (som vi själva mött många gånger) gör mig verkligt ledsen. Har vi inget lärt?!

För mig är det stort och jag tror att detta var en öppnare (tack Rickard Engfors) och det skulle inte förvåna mig ett dugg om hon är med nästa år med eget uppträdande. Jag är där då…

Jag vill glädjas med detta att Carola stod på en pridescenen igår. Jag vill hylla henne och jag vill krama om henne. För mig är det viktigt och väldigt stort. Det visar också att saker och ting inte är huggna i sten. Det visar också hur viktiga våra vänner är och vad dess influenser betyder.

Oavsett vad hon tyckt tidigare så är det en stor markering som jag tycker är viktig för oss HBT-människor. Vissa vill inte se detta och de bara dömer henne. De är då precis som de som de alltid kritiserar och som dömer dem.

Det gör inte jag, jag hyllar henne!

Tack, Carola!