2013-07-13

Syrran med familj besökte oss på eftermiddagen. En trevlig stund och jag som alltid brukar ta några foton glömde totalt av det under de tre timmar som vi satt och pratade. Så det får istället bli en bild på en tom uteplats. Det kändes otvunget och väldigt bra att träffa henne och J igen. Lillgrabben C var med och lekte så fint med min son.

En bra sak med att få besök är att jag tvingas att städa. Städa på de ställen som annars blir lidande. Nu pratar jag inte om det vardagliga såsom dammsugning och sådant utan mer om att sopa uteplatsen, skura badrummet och sådant, det som sker alltför sällan. Så nu kan fler komma och hälsa på…haha!

Att ha två hårande katter gör ju också att lustan minskar att hålla fint eftersom det är lika hårigt dagen efter trots att jag ansträngt mig för att få bort katthåren. Lite frustrerande men en naturlig del av att ha katter i huset.

2013-07-13

Jag har heller inte haft någon ork för trädgården i år. Gjort det absolut nödvändigaste. Idag fick jag dock ett ryck och rensade en hel del ogräs och gjorde så fint även på uteplatsen som det nu bara går med de befintliga möbler jag har. Trädgårdsmöblerna skulle verkligen behöva bytas ut, men jag har ingen bil och då blir det liksom inte av. Det är också jobbigt för mig att fråga de människor som har bil eftersom jag inte vill vara till besvär. Då får jag köra på det jag har och det funkar ett år till.

Det har varit en varm och skön dag med mycket sol. Tyvärr så verkar det bli mycket sämre i morgon och då får vi se om det blir något bad för oss. Tanken har i alla fall funnits där.