2013-07-11

Ryktena sa att fingerborgsblomman fanns på fler ställen i stan och ta mig sjuttsingen så var det på det viset och jag hittade de till och med i barnvänligt läge, det vill säga på marken. Men det kanske är vanligt med blomster med denna giftighetsgrad lite här och vad? Överdriver kanske något nu och kanske är det dags att släppa detta.. inte ett ord om denna blomma mer… hehehe

Jag går på reklamen på TV:n mer än jag vill erkänna och i det tror jag i och för sig inte att jag är unik på något sätt. Vissa saker sätter sig och sen testar man dem, även om man inte gör det medvetet så att säga.

Nu var ju detta val med wrappen högst medvetet av mig och det fick bli min lunch idag. Reklamen överdriver en del och det var ok, inte mer i smaken. Ganska torftigt faktiskt. Jag tog den som hette Ceasar Chicken Wrap.

Så nästa gång blir det som det alltid brukar bli när jag besöker Burger King… (;-)

År 2013 så får man skänka bort dylika ting för att bli av med dem. Inte ett dugg förvånad och jag undrar om de blir av med den ändå? Tveksamt faktiskt. På jobbet så har jag fått skrotat fullt funktionsdugliga stationära datorer som är 4-5 år gamla trots att jag försökt att skänka bort dem, detsamma med 19 tums platta skärmar. Ingen vill ha det idag… visst är det otroligt hur fort den tekniska utvecklingen går…

2013-07-11

Pastasallad a la JerkBuzzz… grunden var a la Fridis men jag blandade i lite annat gotta. Hade mat i två dagar. Har ni antecknat?

Nu har jag snart bara en vecka kvar innan även jag ska gå på semester. Det ska bli skönt. Den första veckan så har jag barnen och sen är jag ensam i två, för att ha barnen igen min sista semestervecka.

Har inget mer planerat mer än ett besök i den stora huvudstaden och en helg hos moster tillsammans med barnen. Eventuellt så åker jag och grabben ner på en sista minuten resa mot Helsingborg om allt klaffar i några dagar, men det är fortfarande väldigt osäkert. Det hänger på om det finns tågresor till rimliga priser. Fast det vore kul att få träffa en gammal nätvän som jag ännu aldrig sett i det verkliga livet. Hoppas det funkar.

Energitappet är på väg att släppa när jag vet att barnen är på ingång. Jag vet, jag vet.. men så är det och jag kämpar på när jag är ensam. Nu blir det familjeliv ett tag och då går allt så mycket lättare.