2013-06-27
Ibland är det roligt på jobbet… 10 nya och fräscha iPads för konfiguering på G.

Sömnen är åt pipsvängen vissa nätter. Vaknar flera gånger och ibland går det bara inte att somna om. Fast jag har upptäckt att efter några dagar av sådana här jobbiga nätter så får jag en redig natt där jag knappt öppnar de melerade med gröna inslag. Det gör ju att det går ett tag till.

Inte tycker jag att det kommit någon sommarlunk på jobbet inte. Fast det klart, jag täcker upp för ett par andra nu och då kanske det inte är att vänta. Jag klagar inte, jag är bara förvånad över den fortsatt intensiteten trots att vi är inne i slutet på juni nu.

Det är likadant på bussarna, där är det fortfarande fullt, både till och från jobbet. Visst, de har tagit bort hälften av turerna nu under sommaren, men det brukar ändå märkas av mer än vad det gör i år. Förhoppningsvis så är det lugnare på måndag.

2013-06-27
Gosegrabbarna

En sak som är lite jobbig med katterna och då speciellt Felix är att han hårar så inåt sjuttsingen trots att vi snart är inne i juli! Är inte vinterpälsen borta snart? Det gäller även Maxi och i hela huset så är det hårbollar överallt. Soffan ska vi bara inte tala om och jag är så trött på det. Det är hår överallt. Fyller dammsugarpåsarna snabbare än någonsin ju. Hårigt värre…

Jordgubbar med glass nu med mina guldklimpar. Sista kvällen på ett tag… (;-(