2013-05-28

Tulpaner vid Uppsala Resecentrum. Så vackert att titta på!

2013-05-28

Det finns många sushiställen i Uppsala numera.
Testade ytterligare en ny idag på lunchen med äldsta dottern som hette Sushi Yama. Lite godare än vanligt och skulle jag sätta ett betyg (jag älskar att sätta betyg på saker och ting) så får nog stället 3,5 av 5! Ja, jag delar betyget i detta fall för att jag inte kan bestämma mig. Frågor på det?

12 bitar för 95:- är väl ett ganska ok lunchpris?

Tulpaner och sushi – livets ljuvligheter, eller hur?

Ja, jag har inte så mycket mer i skallen i afton. En fantastisk försommardag har det varit och jobbet lunkar på med högre trivselfaktor för varje vecka som går. Varför? Jo, för att jag får skriva allt mer och det känns väldigt positivt att ha en chef som ser detta och ger mig chansen nu när arbetsuppgifterna förändras för mig.

Tänker nog lite för mycket också just nu. Sådan är jag ju i perioder som en del av er vet. Det ska man inte göra om det inte är enbart positiva tankar som ger energi. Är det annat skit så ska det inte få förorena systemen alltför länge. För mig är det träning att ge fan i det negativa och det som drar ner och att försöka tänka på det som lyfter mig och gör mig, åtminstone lite hoppfull inför framtiden.